Ne Punojmë Kot”, Arditi Me Enin Habiten Kur Marrin Vesh Sa Milionë Fitojnë Mandi Dhe Silva Me Këngët E Tyre

Sot te “Shihemi në Gjyq” Mandi i Nishtullës kishte thirrur Silva Gunbardhin dhe diskutuan padrejtësitë e shfrytëzimit të pasurisë nga kënga më e klikuar e Shqipërisë “Të ka lali shpirt”.

Në një moment Silva Gunbardhi tha se ajo ka investuar për këngën e se ka paguar dhe klipin. “Ke investuar ti?! Po gjithë koncertet që ke përfituar prej meje, Londër e ShBA e kudo. 5000 dollarë për një koncert. Vetëm në një tour more 50 mijë dollarë” i tha Mandi i Nishtulles kengëtares.

Leave a Reply

Your email address will not be published.