Ne veturë Festa Qoqajt i shkon mini-fundi kaq lartë

Festa, më nuk është pjesë e televizionit dhe aktiviteti i saj kryesor mbetet në Instagram, shkruan “Kosovarja”.

Bukuroshja që ka treguar se është në lidhje dashurie, nuk i kursen veshjet dhe pozat provokuese.

Në këtë foto, minifundi i Festes ka shkuar bukur lartë, apo?

Leave a Reply

Your email address will not be published.