Nena Porosit Patate Te Skuqura. Por Nuk I Besoj Syve Cfare Gjen Aty Brenda

E shqetesuar nga kjo ngjarje ka marr policin ne telefon dhe me pas ka mbarritur policia ne restorant ku ka degjuar shqetesimin e nenes.

Por pronari i lokalit i kerkon te falur dhe ka thene ka qene nje gabim nga shpejtesia. Ndaj sot cdo gje e keni falas nga une.

Ndaj beni kujdes kur hani patate te skuquara se mund te gjeni brenda gjera qe nuk ju shkon ne mendje.

Leave a Reply

Your email address will not be published.