Nena qe keni femine e 3, merrni keto 400euro

Në njoftim bëhet e ditur se raste të veçanta konsiderohen ato kur nëna jeton me lejeqëndrim në Kosovë, kur prindërit janë të divorcuar dhe kujdestarinë e fëmijës e ka babai, kur nëna nuk jeton më dhe kur fëmija është në përkujdesjen e kujdestarit ligjor.

“Në rastin kur nëna është me lejeqëndrim në Kosovë, kur kujdestarinë e fëmijës e ka babai pas divorcit apo kur nëna nuk jeton më, aplikimi për Shtesa për Fëmijë do t’i mundësohet babait. Pasi aplikuesi ta plotësojë formularin, sistemi automatikisht e verifikon nëse të dhënat janë të sakta dhe nëse aplikuesi është i ma rtuar me një shtetase të huaj, është i ve apo është prind i vetëm”, thuhet në njoftim.

Leave a Reply

Your email address will not be published.