Nënë dhe baba ju dua e humbėm qytetin,O Zot ndihmoju

Nënë dhe baba ju dua e humbėm qytetin,O Zot ndihmoju

nje ushtir Ukranines ne nje video tregon me zemer se po ndihet shum i merzitur qe qyteti e tij po e humble, dhe thot o nene e baba une ju dua shum po na humbi .

shihet qarte ne video se sa eshte preker per kete ngjraje edhe ne kemi pas raste 99 e dim se qka eshte por zoti i ndhimoft

Leave a Reply

Your email address will not be published.