Nënë Për Herë Të Dytë, Këngëtarja E Njohur Shqiptare Zbulon Gjininë

Në muajin e gjashtë të shtatzënisë, Blerina Braka tregoi se shtatzëninë e parë, pothuaj nuk e ka ndier fare, ndërsa e dyta ka qenë më e sikletshme, madje problemet e shtatzënisë kanë vazhduar edhe pas muajve të parë. Megjithatë, është e lumtur që familja do të plotësohet: “Vetëm me djalin, më dukej sikur ishim pak” – tha ajo, edhe pse do të donte shumë që të kishte një vajzë për vete.

Madje, gjinia, siç rrëfeu Blerina, e kishte mërzitur jo pak: “Kur mora vesh lajmin që do të kisha sërish një djalë, nuk e pranoja dot, u mërzita dy ditë. Nuk e di, doja shumë ta kisha një gocë për vete” – tregon ajo me sinqeritet dhe me një ndjesi të natyrshme faji.

Leave a Reply

Your email address will not be published.