NËSE S’KE TURP, BËJ ÇFARË TË DUASH”, IMAMI E KOMENTON PU THJEN E ILIRIT ME VAJZËN

Imami Labinot Maliqi ka deklaruar se qëndrimi në shtëpinë e “Big Brother VIP” dhe shikimi i këtij emisioni janë “haram”

Në një intervsitë për emisionin #Gjesi në T7, Maliqi e ka komentuar edhe veprimin e Ilirit, i cili e puthi në buzë vajzën e tij.
Ajo çfarë ndodhi, sipas imamit, ishte e turpshme.

“Ne e kemi një thënie nga profeti Muhamet, që thotë “nëse nuk ke turp bëj çfarë të duash”, prandaj njerëz të tillë që iu mungon turpi janë në gjendje të bëjnë çmos, jo vetëm me të huajt, por edhe me familjarët e tyre”, ka deklaruar Maliqi.

Leave a Reply

Your email address will not be published.