Nga ndërhyrjet e tepërta, Zanfina nuk po njihet më

Zanfina Ismaili, është emër shumë i njohur, ani pse ka kohë që atë nuk e kemi parë në ekrane.

Ajo, vite më parë ka konfirmuar se është larguar nga profesionin si këngëtare, e po i përkushtohet profesionit të saj si juriste, shkruan ORAinfo.

Jeta e saj, lidhjet dhe natyrisht edhe pamja e saj është komentuar shumë nga mediat dhe audienca që e përcjellë atë.

Leave a Reply

Your email address will not be published.