NGJASHMËRIA NË MES NUSES SË DJALIT TË SALI BERISHËS DHE TË DASHURËS SË RONALDOS

Ka edhe nga ato rastet kur njerëz të ndryshëm kanë ngjashmëri të madhe me njëri-tjetrin, nga këto raste kemi edhe tek ne.

Moderatorja shqiptare njëherit nusja e djalit të Sali Berishës, Armina Mevlani ka ngjajshmëri të madh me të dashurën e Ronaldos, Georgina Rodriguez.

Leave a Reply

Your email address will not be published.