Një burrë si Sabri Fejzullahu, kurrë nuk ia kthen fjalën bashkëshortes

Të gjithë në studio po e dëgjonin me vëmendje fjalët e tij të cilat janë shumë të vlefshme dhe të nevojshme për jetën bashkëshortore.

Ai tha se asnjeherë nuk ia kthen fjalën bashkëshortes, dhe se mu mundohet gjithmonë t’ia ruaj asaj shpirtin që ajo ka.

Leave a Reply

Your email address will not be published.