Një çift Shqiptarë bëhen me fëmijë pas 20 vitesh martesë!

Priti pIot 20 vjet që të shijojë një mo ment si ky. Sofije Janoves dhe bashkëshortit të saj, Arsimit, u buzëqeshi fati duke i bekuar me një fëmijë, i cili sot është 14 vjeç. 

Dikur, një moment si ky ishte vetëm një ëndërr.57-vjeçja e gëzon sot epitetin e nënës, pas shumë përpjekjeve.

Leave a Reply

Your email address will not be published.