NJË DJALË KËRKOI “PARATË E KAFESË QË IA PAGOI NË TAKIMIN E PARË”, PASI AJO NUK DËSHIRON TA TAKOJË MË – VAJZA PUBLIKON BISEDËN NDËRMJET TYRE

Për shumë njerëz, daljet në takime mund të jenë “të kushtueshme”.

Megjithatë, një djalë duket se ka një plan për t’u siguruar që ai të mos shpenzojë në takime që nuk çojnë askund – duke “faturuar partneret”.

Dhe teknika e këtij djali u bë e ditur nga një grua e cila foli për ‘takimin’ që kishte me burrin misterioz, përcjell Telegrafi.

Leave a Reply

Your email address will not be published.