Një loçk semi maturante- kjo është vajza e ish “Miss Kosoves”, Albina Hashani

Kjo është vajza semi maturante e ish “Miss Kosoves”, Albina Hashani.

Ish “Miss Kosova”, Albina Hashani, duket se është mjaftë e plotësuar në të gjitha aspektet.

Siç shihet në rrjete sociale, ish missi dhe këngëtarja, është e realizuar në jetën private dhe atë profesionale si disenjatore.

Leave a Reply

Your email address will not be published.