Një nënë e pë rkushtuar si Shyhretja, kështu e gëzoi Engjëllushen me dhuratë

Shyhretja e gëzoi Engjëllushen me dhuratë

Shyhrete Behluli komentohet vazhdimisht për jetën e saj private, dhe raortet e mira me gjithë fëmijët e saj.

Por, me vajzën e saj Engjëllushen duket të jetë më e lidhur, për shkak edhe të profesionit të përbashkët

Leave a Reply

Your email address will not be published.