Një nënë single si Adriana, mahnitë të gjithë me pamjen e saj

Adriana Matoshi, ka qenë njëra nga personazhet më të përfolura kohëve të fundnit.

Ajo nuk është komentuar vetëm për sukseset e saj në profesion, por edhe për lidhjet dhe dështimet e saj në fushën e dashurisë, shkruan ORAinfo.

Ka pak muaj që ajo është ndarë nga futbollisti, Keith, me të cilin kishte një romancë shumë të bukur, përkundër dallimit të madh në moshë mes tyre.

Leave a Reply

Your email address will not be published.