Një nga figurat që shqiptarët duan më shumë, e gjeni dot se cili është ky persona në fotografi?

Personazhi në këtë fotografi nuk është emër i panjohur për publikun. Është një nga personazhet më të dalluara për shkak të veprave të tij humane.

Bëhet fjalë për Halil Kastratin, hoxha dhe humanisti i njohur bashkë me shoqatën humanitare “Jetimat e ballkanit” kanë kontribuar në gëzimin e mijëra qytetarëve duke iu dhënë shpresë e duke i bërë me shtëpi të reja.

Leave a Reply

Your email address will not be published.