Njeri që kaloi 25 vjet në shpellë – nuk do të besoni çfarë ka brenda (Video/Foto)

Ra ka shpenzuar orë të panumërta çdo ditë në gdhendje dhe formimin e gurit për ta shndërruar atë në art model.

“Kur dicka që donë ju tërhequr dhe vetëm dëshironi të bëni atë gjatë gjithë kohës, kështu isha unë”, tha ai.

Vetëm pas 25 vjet punë të vazhdueshme, ai ka zbuluar punën e tij mahnitëse.

Leave a Reply

Your email address will not be published.