Njihuni Me 30-Vjeçaren Shqiptare, Me 7 Fëmijë Që I Ka Lindur Brenda 6 Viteve Dhe Ka Kryer Dy Fakultete

Rudina Magjistari: Kemi plot gjëra për të folur sot me Ajlin, e para grua drejtuese e hipotekës në Tropojë dhe ndërkohë e angazhuar në shumë organizime dhe projekte të tjera. Fillimisht le të ndjekim insertin që kemi përgatitur:

Ajlin Alfredaj është 30 vjeç. Ka lindur në Tropojë, por kur ishte e vogël është zhvendosur së bashku me familjen në qytetin e Shkodrës, ku edhe është rritur. U rikthye sërish në Fierzë të Tropojës në vitin e fundit të shkollës së mesme. Pikërisht në atë periudhë Ajlin do të njihej dhe dashurohej me Alfredin djalin me të cilin do të krijonte familjen e saj të ëndrrave.

Leave a Reply

Your email address will not be published.