Njihuni me 31-vjeçaren që ka vendosur të qëndrojë siç e ka bërë nëna

Një 31 vjeçare në Danimarkë ka gjetur një mënyrë krejt të veçantë për të tërhequr njerëzit në rrugë dhe rrjetet sociale, ndryshe nga ajo që bëjnë femrat e tjera.

Eldina Jaganjac, me guxim ka vendosur të mos heqë nga trupi i saj asnjë qime duke lënë mustaqet të rriten, po ashtu dhe vetullat, të cilat tashmë janë bërë një e vetme.
Ajo tregon se do të vazhdojë të ndjekë këtë mënyrë jetese edhe pse fyerje në rrugë dhe shikimet e çuditshme në rrugë janë bërë tashmë të përditshme.

Leave a Reply

Your email address will not be published.