Njihuni Me Baftjarin, Gjelin “VIP” Që Këndon Deri Sa I Bie Të Fikët (VIDEO)

Epo ja që ekziston dhe gjendet në Turqi. Një fermer turk zotëron gjelin që quhet Baftjar, i cili këndon më gjatë se të gjithë, deri sa “i bie të fikët”.

28-vjeçari, Okan Gokbudak, pronari i gjelit tregon se ka marrë ftesa të shumta për të parë shpendin e tij edhe nga të emisione njohura si “Heart Breakfast”, në Angli.

“Producentët e shfaqjes më kontaktuan në fund të pri llit, dhe më thanë se duan ta përfshijnë gjelin tim Baftjar në shfaqje. Kjo është diçka e mrekullueshme dhe për këtë gjë na ftuan në Angli”, tregon Okan.

Leave a Reply

Your email address will not be published.