NJIHUNI ME KUNATAT DHE KUNATIN E TEUTËS, A I KANË NGJARË ATA ADONISIT?

Teuta Krasniqi përveçse një aktore që shquhet për talentin e lindur, ajo shquhet edhe për bukurinë që ka.

Një femër që u citua shpesh për bukuri, Teuta preferon që në të shumtën e herëve të shfaqet natyrale.

Ajo është shumë aktive në rrjetet sociale, ku bën postime nga më të ndryshmet

Leave a Reply

Your email address will not be published.