Njihuni me Majlën, të cilën nëna Valmire e lindi më 22.2.2022 në orën 2.22

Në spital në Leverkusen të Gjermanisë, një vajzë ka ardhur në jetë në datën 22.2.2022. Emri i saj është Majla dhe ka prindër nga Kosova.

Sipas klinikës, gjendja e nënës dhe fëmijës është e mirë.Epo, nëse ndiqet besimi në këtë datë, jeta e Majlës do të jetë e mrekullueshme.

Leave a Reply

Your email address will not be published.