Njihuni me rejën e Mihrijes dhe Naimit përmes setit fotografik

Ceremonia erdhi si befasi për faktin që si lidhja ashtu edhe e gjithë përgatitja për eventin u mbajt goxha mirë ‘fshehur’.

Platori dhe Tringa janë prej kohësh në një lidhje e cila u shënua e festua në mënyrën më të mirë të mundshme përmes ahengut mbrëmë.

Leave a Reply

Your email address will not be published.