Njihuni me shqiptarjen e parë kamioniste në Itali, kush është Bianka Dervishi që “braktisi” parukerinë për timonin

Bianka Dervishi është një ndër shqiptaret e para e cila ka guxuar në profesionin e saj. Ajo jeton prej vitesh në Itali dhe punon me kamion. Ajo ka rrëfyer për mediet se ka braktisur profesionin e parukerisë dhe tashmë prej kohësh nget kamionin.

Një profesion ky që zakonisht u besohet meshkujve, por për Bianknë është një punë e zakonshme tani. Ajo thotë se hipi në kamion kur ishte 19 vjeç dje që prej asaj kohe nuk iu nda më, duke shtuar se filimet e saj ishin të vështira, por gjithmonë ka patur mbështetjen e familjes.

Leave a Reply

Your email address will not be published.