NORA ISTREFI EDHE DIMRIN E KTHEN NË VERË ME LËVIZJET JO SHËSE PARA PASQYRËS

Nora Istrefi fale përformancës se saj disa vjeçare në tregun muzikor po vazhdon të pëlqehet edhe me tutje nga publiku.

Nora përherë merr vëmendje me postimet e ndryshme në rrjetet sociale, qofshin foto ose video të cilat menjëherë kthehen në lajm.
Janë linjat trupore ato që Norën e kanë vënë në qendër të vëmendjes edhe sonte teksa ka postuar një video duke bërë lëvizje pr.ovokuese para pasqyrës.

Ndonëse është muaji janar dhe bën ftohtë, Nora është shfaqur me veshje verore.

Leave a Reply

Your email address will not be published.