Nora zhytet në luks, vetëm veshja e fundit i kushtoi mbi 13 mijë euro

Vetëm veshja e fundit Norës i kushtoi mbi 13 mijë euro.

Duke qenë një këngëtare me zë dhe e kërkuar, Nora Istrefi na tregon edhe përmes veshjes luksin e saj.

Gjithmonë me stil dhe asnjëherë të njëjtë artistja na tregoi se rrobat e saj kapin një vlerë mjaftë të kushtueshme, shkruan Kosovarja.

Leave a Reply

Your email address will not be published.