NUK DO BESONI SI DUKEJ FIFI E VOGËL, KAQ NDRYSHE

Me kalimin e viteve njerëzit ndryshojnë e aq më tepër kur kanë qenë fëmijë.

Së fundmi në rrjet po qarkullon kjo foto e teksa e shohim vështirë ta dalloni cila është.
Ajo është Fifi, në një moshë fare të vogël, ku duket një fëmijë mjaft i lezetshëm dhe jo vetëm, Fifi sot është një këngëtare mjaft e njohur e shumë e dashur për publikun.

Ajo është duke shijuar romancën e saj me Adisin dhe duket se është në kulmin e saj edhe në karrierë.

Leave a Reply

Your email address will not be published.