Nuk E Ka Fajin As Lavatriçja As Detergjenti Për Prishjen E Rrobave, Ky Është G abimi Që Bëni

Mund të duket sikur nuk ka asgjë më të lehtë sesa larja e rrobave në lavatriçe. Sidoqoftë, edhe kjo punë në dukje e parëndësishme ka shumë më shumë hollësi sesa mund t’i imagjinonit.

Më poshtë ne ju sjellim një listë të gabimeve më të zakonshme të larjes që zvogëlojnë jetëgjatësinë e rrobave tuaja.

Temperatura tepër e lartë e ujit

Rrobat do të mbajnë formën dhe ngjyrën e tyre më mirë dhe do të lodhen më ngadalë nëse i lani në temperatura më të ulëta. Për më tepër, uji i ngrohtë ose i freskët mund të përballojë papastërtitë ashtu si dhe ujin e nxehtë nëse keni një makinë të mirë larëse.

Leave a Reply

Your email address will not be published.