Nuk Është Parë As Dëgjuar Ndonjëherë, Nëna Lind Fëmijën Dhe Pas 2 Ditësh Merr Lajmin Që Nuk E Priste Kurrë

Ajo u tregua më e guximshme se unë. Nuk qau fare”.

Qendra për akses dentar ka perjetuar eksperiencen unike me Isla-Rose, e cila ishte “pacientja më e re” që kishin parë ndonjëherë.

Kjo vajzë vetëm 12 ditëshe, ka hequr dhëmbin me të cilin ka lindur.

Mamaja e Isla-Rose Heasman, Jasmin, nga Plymouth, Devon SHBA, tha se ajo kurrë nuk priste që vajza të shkonte tek dentisti në një moshë kaq të re.

Leave a Reply

Your email address will not be published.