Nuk Është Vetëm Ukraina/ Një Tjetër Vend Shpall Gjendje E Jashtëzakonshme Prej Rusisë

Situata mes Ukrainës dhe Rusisë vazhdojnë të mbeten të tensionuar, v ikt imat dhe të lë ndua rit vazhdojnë të shtohen në numër.

Presidentja e Moldavisë Maia Sandu tha të enjten se parlamentit do t’i kërkohet të shpallë një gjendje të jashtëzakonshme për shkak të lu ft ës së grumbullimit në Ukrainë, duke shtuar se vendi ishte “në gatishmëri” dhe gati për të pritur refugjatët nga Ukraina.

Leave a Reply

Your email address will not be published.