Nuk I Humbi Kurrë Shpresat/ Historia E Gruas Që Lindi Pas 15 Vitesh Përpjekje: Më Bekoi Zoti Me Një Mrekulli!

Një grua që kaloi 15 vjet të jetës së saj duke u përpjekur të mbeste shtatzënë, ka lindur më në fund një fëmijë.

Fiona Muluskey, 48 vjeç, kaloi 5 procedura të dës htuara InVitro dhe madje dhe fillimin e menopauzës, para se më në fund të mund të lindte një fëmi.

Ajo dhe burri i saj Darren, 47 vjeç, filluan të përpiqeshin në muajin e tyre të mjaltit në 2004, por teksa javët, muajt dhe vitet kalonin, bëhej gjithmonë e më e qartë se diçka nuk ishte si duhej.

Leave a Reply

Your email address will not be published.