Nuk përmbahet Mikela, tregon gjo ksin e madh vetëm në jelek

Mikela mori vëmendje me dicka tjetër, shkruan infokosova.

Ajo eshte fotografuar veshur në komplete dhe jelek duke treguar gjoksin gjigant

Leave a Reply

Your email address will not be published.