Nuk Po Pastrohet Shtëpia/ Nami Në Shtëpinë E ‘Big Brother’ Është Mbushur Me Minj Nga Papastërtia

Papastërtia e madhe në shtëpinë e Big Brother VIP ka bërë që edhe minjtë e macet të jenë “mysafir” të paftuar në të.Derisa po qëndronin në oborr Iliri, Donaldi, Einxhel, Dj Dagz,

dhe Tan Brama, banorët diskutojnë se kanë parë minj në oborr, por që ky diskutim u ndalua menjëherë nga dhoma e rrëfimit, të cilët thanë “keni kujdes mikrofonat”.
Mirëpo, pas kësaj i menjëhershëm qe zarfi i ri në Big Brother VIP, ku banorët ishin të detyruar të pastronin çdo gjë në shtëpi, dhe në rast të kundërt do të penalizoheshin përmes një zarfi të zi, të dytë. Por, pas leximit të zarfit, në oborr derisa po ndodheshin, Iliri, Arjola dhe Beniada, balerini shqiptar e përmend sërish se në oborr kishin parë minj.

Leave a Reply

Your email address will not be published.