Nuk Pritej, Këtë Dhuratë Nora Ia Bën Reenes

Ajo është një grua shumë e zonja, që zakonisht kujdeset shumë për familjen e saj të ngushtë, shkruan ORAinfo.
E jeta e saj ka ndryshuar që kur në jetë ajo solli vajzën e saj në jetë, Reennen.

Ajo është një vogëlushe shumë e ëmbël, që ka një kujdes shumë të madh nga nënë dhe babai i saj.E Nora për ta lumturuar atë, shpesh herë i bën dhurata shumë të bukura. Të fundit surprizë që këngëtarja ia ka bërë të voglës së saj, është një qenush i vogël.Shikoni sa shumë është lumturuar Renne. Pra shtëpia e Norës bëhet edhe me një banor të ri.

Leave a Reply

Your email address will not be published.