Nusja është shume e ndershme, por e shëmtuar(olus e trash). Ka vite që nuk fle me të dhe nuk mund të… Më ndihmoni si t’ja bëj

Gruaja ime esht e ndershme por e she mtuar,Ka vite qe nuk fle me te dhe nuk mund…-Pershendetje, pres keshilla.Jam 34vjeqar i martuar me martuan familja dhe si qdo i ri qe gabon pranova te jetoj me gruan qe ma sollen ne shtepi keshtu duke lindur edhe dy femijet e mi.

Gruaja ime eshte nje grua e nd ershme edhe punetore por lirisht mund te them qe eshte shum e sh emtuar dhe kur ta them ket fjal besomni qe nuk qenka e leht ta thet nje burre per gruan e tij por per hir te vertetes po de tyrohem ta them, edhe i martuar kisha kerkesa te shumta per lidhje ndaj vajzave ndoshta turp te them por gezoj nje fizik dhe nje pamje te bukur

Leave a Reply

Your email address will not be published.