Nxehet Mimoza Shkodra, ekspozon gj oksin dhe të pas met në këtë fustan të ngushtë!n

Mimoza Shkodra, ka kohë që nuk ka sjellë një projekt të ri muzikorë.

Por, ajo është shumë aktive në mbrëmje dhe ahengje familjare brenda dhe jashtë Kosovës, shkruan ORAinfo.

Jeta e saj është mes Kosovës dhe Zvicrës, vend në të cilin ajo e ushtron profesionin e saj si farmaciste.

Leave a Reply

Your email address will not be published.