O Zot, çfarë bëra? Nëna i kërkon të dalë nga shtëpia sa më parë, e bija qan me të madhe dhe tregon historinë e saj të dhimbshme(Video)

Seanca e ndërmjetësimit të “Shihemi në Gjyq” hapet me një kon flikt të rënduar midis një nëne dhe vajzës së saj. Merita dhe Eglantina kanë ardhur në studion e rubrikës së emisionit “E diela shqiptare” në Tv Klan për shkak të një pr oblemi madhor.

Prej 6 muajsh, Eglantina është shpërngulur në shtëpinë e së ëmës së bashku me vajzën pas ndarjes nga bashkëshorti. Ajo ndodhet në procesin gjyqësor të përpjestimit të pasurisë dhe kujdestarisë për djalin, që aktualisht qëndron me të atin.

Leave a Reply

Your email address will not be published.