O Zot ruaj motrat dhe vellezerit nga përmbytjet e mëdha në Turqi, Ankara nën ujë (VIDEO)

Paralajmërimet për motin e keq janë lëshuar në 42 qytete në Turqinë veriore dhe qendrore, duke përfshirë kryeqytetin Ankara.

Shira të rrëmbyeshëm dhe stuhi breshëri goditën veriun dhe qendrën e vendit gjatë fundjavës, duke shkaktuar përmbytje që tre persona pranë Ankarasë dhe një tjetër në provincën qendrore Karaman, njoftuan mediat lokale.

Shërbimet e shpëtimit janë ende në kërkim të një të zhdukur në rajonin e Ankarasë.

Tetë fshatra në provincën veriore të Kastamonu janë ende të ndërprerë pas shembjes së disa rrugëve.

Leave a Reply

Your email address will not be published.