ORIOLA MARASHI BËHET ‘NUSE’ SHIKONI SA BUKUR DUKET!

ORIOLA MARASHI BËHET ‘NUSE’ SHIKONI SA BUKUR DUKET!
Oriola Marashi është ndër modëlët më të suksesshme.
Ajo është mjaftë aktive edhe ne rrjetet sociale.

Ajo shpesh ndan me ndjeksit e saj pjesë nga puna e saj si modele.

Një gjë të tillë e ka bërë sërish, dhe mund të themi me plotë bindje se një ‘nuse’ si Oriola është ëndërr për meshkujt.

Leave a Reply

Your email address will not be published.