Oriola Marashi e quan vetën Bon Bon – Ja sa ëmbëlsi përcjell nga rrugët e Francës

Modelja e njohur, Oriola Marashi me lëvizjet e saja kthehet menjëherë në lajm, e aq më pak kur ka të bëjë me poza provokuese dhe tejet Në këto ditë të ngrohta, ajo shfaqet për mrekulli me fustan elegant të gjelbër nga rrugët e Francës, shkruan Kosovarja.

Leave a Reply

Your email address will not be published.