Pajtesa” Ju Prekë Në Zemër Me Fjalët Për Nënën E Ndjerë

Fiona Gllavica është aktorja e mrekullueshme kosovare, që me rolin e “Pajtesës” i ka dhënë shumë serialit “Çka ka shpija”.

Fiona, nuk është edhe aq mediatike, nuk ka dëshirë të flasë shumë për vetën dhe jetën e saj.

Megjithatë, Fiona kohë pas kohe sjell copëza nga përditshmëria e saj në profilin me shumë ndjekës në Instagram.

Aktorja e njohur e “Çka ka shpija”, e ka kujtuar të ëmën e ndjerë përmes një postimi mjaftë prekës, që mund ta lexoni më poshtë:

Leave a Reply

Your email address will not be published.