Paloma i lë të gjithë pa fjalë! Thotë emrin e deputetit të Parlamentit me të cilin do e tradhëtonte burrin për një natë!

Rudina Demneri vazhdon të mbetet prezente në median rozë. Gazetarja, e njohur si Paloma, dhe bashkëshorti i saj Alandi, ishin të ftuar së fundmi në një intervistë televizive ku kanë folur më shumë për marrëdhënien e tyre.

Çiftet ishin në një lojë me pyetje-përgjigje, nëse njëri nuk i përgjigjej pyetjeve tjetri e qëllonte me vezë në kokë.DUKE E HAP HAPSIREN REK LA MUESE

Leave a Reply

Your email address will not be published.