Pamje të trishta/ Fëmijët ukrainës strehohen në tunele për t’u shpërtuar bobardimeve të rusëve

Sot është dita e dytë e bobardimeve të trupave ruse në Ukrainë dhe kjo luftë ka shkaktuar panik dhe frikë tek qytetarët ukrainas.

Shumë prej tyre kanë zgjedhur të largohen nga vendi për t’i shpëtuar luftës. Ndërsa një pjesë e ukrainasve kanë zgjedhur mos ta braktisin vendin e tyre, por të qëndrojnë dhe sigurojnë veten dhe fëmijët në bunkerë nëntokësore.

Leave a Reply

Your email address will not be published.