Pamjet që vërtetojnë se disa gjëra thjesht s’kanë kuptim

Jeta është plot me mistere dhe enigma dhe më interesantet nuk janë ato në libra apo filma, por ato nga jeta reale.

Kur ndodhin gjëra të çmendura në jetën tuaj, është koha të merrni një aparat fotografik dhe t’i tregojmë të gjithë botës për atë!

Leave a Reply

Your email address will not be published.