Pas 250 vjetëve shqiptari nga Ukraina: Nuk e ka harruar gjuhën e as zakonet

Pas 250 vjetëve lajmërohet shqiptari nga Ukraina: Nuk e ka harruar gjuhën e as zakonet

Një video e rrallë është publikuar nga një shqiptar i cili po jeton në Ukrainë.

Ai flet në gjuhën shqipe duke treguar se nuk ka harruar gjuhën, traditën dhe zakonet e shqiptarëve. Po ashtu në video tregohet se familjet shqiptare nga Korça kanë emigruar para 250 vjetësh në Ukrainë.

Ai tregon se është toskë dhe thotë se shumë familje shqiptare janë në Ukrainë.

Leave a Reply

Your email address will not be published.