Pas lindjes, Genta vjen me ndryshim të madh në pamje, në krah mbanë binjakun e saj

Genta Ismajli, është një figurë shumë e dashur për audiencën e gjerë.

Energjia, këngët dhe kërcimet e saj, kanë qenë vetëm disa nga vetitë që e karakterizojnë atë si artiste, shkruan ORAinfo.

Kohëve të fundit, jetën e saj profesionale e ka lënë disi anash dhe i është përkushtuar rritjes dhe kujdesit të dy binajëve të saj.

Leave a Reply

Your email address will not be published.