PAS PUSHIMEVE NË SHQIPËRI, KËSHTU PO DUKET AFRONA NË ZVICËR

Pas disa muajsh larg njëri- tjetrit Afrona dhe Blero u bashkuan për pushime.

Çfti i njohur ndryshe nga vitet tjera këtë vit zgedhën bregdetin shqiptar për pushime si shumë artistë tjerë.

Por menjëherë pas pushimeve, Afronës iu desht të kthehej në Zvicër aty ku jeton e vepron profesionin e saj si modele.

Bukuroshja kosovare nuk ka hezituar të ndajë ca imazhe nga Zvicra e bukur.
Kështu thjesht e mirë po duket edhe atje në përditshmëri.

Leave a Reply

Your email address will not be published.