Pas rënies e qendrimit 5 ditor në një pus , Rejani 5 vjeçar nderroji Jete

Pas rënies e qendrimit 5 ditor në një pus në Marok, Rejani 5 vjeçar shpirtin, Zotit

Djaloshi pesëvjeçar, i cili kishte rënë në një pus me thellësi 32 metra në Marok, është nxjerrë pas pesë ditëve ngujim.
Ai u dërgua në spital dhe ka vdekur, sipas një deklarate zyrtare të raportuar nga mediat marokene.

Kanali televiziv maroken 2M postoi një deklaratë zyrtare mbretërore duke thënë se Mbreti Mohammed VI kishte telefonuar prindërit e Rayan për të “shprehur ngushëllimet e tij më të thella dhe simpatinë e sinqertë për të gjithë anëtarët e familjes së të ndjerit në këtë pikëllim të dhimbshëm”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.