Pasi Nuk La Gjë Pa Thënë Për Të, Mandi Çohet Dhe Bën Veprimin E Papritur Ndaj Silva Gunbardhit

Më në fund zbulohet emri i Mandit të Nishtullës. Gjithmone i kanë folur në emrin artistik, por ai e ka emrin Mandela. Ditën e sotme, ai dhe këngëtarja Silva Gunbardhi u përballën tek “Shihemi në gjyq” tek E djela Shqiptare me ndërmjetëse avokaten Eni Cobani.

“Më kanë vj. edhur këngën ‘Të ka lali shpirt’ tha Mandi i Nishtullës që akuzon studion e prodhimit dhe këngëtaren Silva Gunbardhi.

Leave a Reply

Your email address will not be published.