Pasuli ( fasulet ) nuk e besoni dot se cfare se’mundje po sheron ! Ky studim i fundit po habit boten…

Po thuaj se ne të gjithë e dimë që fasu.let na bëjnë mirë por nuk e paskemi ditur që shërojnë 2 prob.leme që neve shqiptarëve na prekin më së shumti. Fasu let janë të pasura me lëndë ushqye.se që janë thelbësore për shënde.tin tonë gjë që shpjegon pse ato janë një ushqim kryesor në shumë ku zhina kudo në botë.

Fasulet mund të of rojnë nivele të konside.rueshme të fibrave dietike folateve fosforit bakrit proteinave heku.rit magnezit kaliumit dhe vitaminës B1

Leave a Reply

Your email address will not be published.